11 Σεπ 2014

Αίτηση δραστηριοτήτων 2014/2015



Αγία Παρασκευή, 11 Σεπ.  2014

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες, 
Οι δραστηριότητες του Συλλόγου θα ξεκινήσουν με βάση το πρόγραμμα της περασμένης σχολικής χρονιάς, την εβδομάδα που ξεκινά από 15 Σεπτεμβρίου 2014. Αλλαγές είναι πιθανόν να γίνουν, συνεκτιμώντας τις δικές σας προτάσεις και τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτών.
Θα πρέπει άμεσα να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, για τη συμμετοχή των παιδιών σας συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση (βλ. πίσω σελίδα).  Οι αιτήσεις σας θα πρέπει να παραδοθούν
- στους εκπαιδευτές των δραστηριοτήτων ή 
- σε οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας, το αργότερο μέχρι και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014
Εναλλακτικά αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, syllogos9dap@gmail.com αφού κατεβάσετε και συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση σε μορφή PDF ή Word από εδώ ή από τον σύνδεσμο, επάνω αριστερά, «Λήψη αρχείων».
Η εναρκτήρια συνάντηση εκπαιδευτών και γονιών θα γίνει σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μετά την ενημέρωση σας, θα γίνει και το 1ο  μάθημα.
Δραστηριότητα
Τμήμα
Έναρξη
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
Ποδόσφαιρο
μικρών
Τρίτη
16-Σεπ
6:00 μμ
Μεγάλων
Τρίτη
16-Σεπ
7:00 μμ
Καράτε
Όλοι
Τρίτη
16-Σεπ
6:30 μμ
Παραδοσιακός Χορός
Μεγάλων
Παρασκευή
19-Σεπ
4:30 μμ
μικρών
Παρασκευή
19-Σεπ
5:30 μμ
Ζωγραφική
μικρών
Σάββατο
20-Σεπ
12:00 πμ
Μεγάλων
Σάββατο
20-Σεπ
1:00 μμ
Σκάκι
Αρχάριοι
Σάββατο
20-Σεπ
12:00 πμ
Προχωρημένοι
Σάββατο
20-Σεπ
1:00 μμ
Μοντέρνος Χορός
Όλοι
Σάββατο
20-Σεπ
12:00 μμ
Για τις δραστηριότητες  της Κιθάρας (Σάββατο 10πμ -3μμ) και του Πινγκ Πονγκ (Σάββατο 11πμ – 1μμ) θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωσή μας για την εναρκτήρια συνάντηση.  Πρόθεση μας είναι οι δραστηριότητες της Θεατρικής Αγωγής, του Βόλευ και του Μπάσκετ, να λειτουργήσουν υπό την εποπτεία του Συλλόγου, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε ενημέρωση για λειτουργία των σχετικών προγραμμάτων από τις υπηρεσίες του Δήμου.
Οι ανάγκες λειτουργίας των δραστηριοτήτων καλύπτονται από τους γονείς. Ανέρχονται, για το σύνολο της περιόδου από 15/9/2014 μέχρι 15/6/2015 στο ποσό των 80€ για κάθε συμμετοχή. Η καταβολή του ποσού αυτού κατά κανόνα γίνεται σε τρεις δόσεις (Α΄ δόση μέχρι 15/10= 20€, Β΄δόση μέχρι 15/1= 30€, Γ΄Δόση μέχρι 15/3= 30€). Τη διαδικασία συντονίζει ο/η εκπαιδευτής  της δραστηριότητας, ο οποίος συνεργάζεται με εκπρόσωπο του συλλόγου. Ο ΣΓΚ μεριμνά για την ισότιμη και απρόσκοπτη συμμετοχή των παιδιών στις δραστηριότητες αυτές.
Επιτρέψτε μας να υπενθυμίσουμε την υποχρέωση καταβολής της ετήσιας  συνδρομής μας στο Σύλλογο (10€ ανά οικογένεια). Οι εισφορές, δίνουν τη δυνατότητα στο Σύλλογο να συμβάλλει αποφασιστικά και  θετικά όπου κριθεί σκόπιμο στο πλαίσιο του σκοπού του.
Θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση του Συλλόγου εντός του Σεπτεμβρίου, όπου Θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου, θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή λειτουργία του σχολείου και θα καθοριστούν επίσης οι προτεραιότητες της συλλογικής μας δράσης για τη νέα σχολική χρονιά.
Για το ΔΣ του Συλλόγου
Γονέων και Κηδεμόνων

Καλή Σχολική Χρονιά



Ο Γραμματέας                                                                              Ο Πρόεδρος

Χελιδώνης Παύλος                                                                       Βλάχος Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου