3 Απρ 2014

Δραστηριότητες συλλόγου



ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

1. Ο σύλλογός μας σε συνεργασία με τους δασκάλους, θα συγκεντρώσει στον χώρο του σχολείου,  βασικά είδη διατροφής (κυρίως) αλλά και είδη ρουχισμού, βιβλία και παιχνίδια, με σκοπό τη διανομή τους σε οικογένειες μαθητών του σχολείου, που χρειάζονται την υποστήριξη μας.   
Οι προσφορές σας θα παραδίδονται στο σχολείο, είτε από τα παιδιά στους δασκάλους τους το πρωί της Δευτέρας 7 Απριλίου, ή το απόγευμα της Τρίτης 8 Απριλίου (7:30μμ-9μμ) σε εκπρόσωπο του Συλλόγου. Εάν τα τρόφιμα απαιτούν συντήρηση μέχρι τη διανομή τους (π.χ. κρεατικά) θα πρέπει να επιδέχονται κατάψυξης.  Για διευκρινήσεις επικοινωνείτε με τον Διευθυντή του σχολείου (210 6392242), ή με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Χρήστο Βλάχο (6949 015790).
2.  Οι δραστηριότητες που λειτουργούν υπό την εποπτεία του Συλλόγου ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ κατά την περίοδο των πασχαλινών διακοπών, δηλαδή από 14/4 (Μ. Δευτέρα) μέχρι και  27/4 (Κυριακή του Θωμά).
3.  Παρακαλούμε για την τακτοποίηση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη συμμετοχή των παιδιών στις δραστηριότητες του συλλόγου, το αργότερο μέχρι και το Σάββατο 12/4/2014. Για διευκρινήσεις θα πρέπει να επικοινωνείτε με τους εκπαιδευτές των δραστηριοτήτων.


Εκ του ΔΣ
του Συλλόγου
Γονέων & Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου